קול קורא | הגשת מועמדות להצטרפות למעבדה לעיצוב עירוני

תלמידי תואר שני ושלישי שמעוניינים להצטרף למעבדה לעיצוב עירוני (LCUD), בחוג לגיאוגרפיה וסביבת האדם באוניברסיטת תל אביב, מוזמנים להגיש את  מועמדותם.

המעבדה היא גוף מחקר שנוסד בשנת 2009 על ידי האדריכלית ד”ר טלי חתוקה. מאז הקמתה, עוסקת המעבדה בשכלול הידע, המתודות וארגז הכלים העומדים לרשות המתכנן, האדריכל והגיאוגרף. באמצעות תהליך של פיתוח יצירתי וביקורתי, נחקרים הקשרים בין ההיבטים החברתיים והפיזיים בעיר ונבחנות אסטרטגיות ניסיוניות לקובעי מדיניות בנושאים של תכנון ועיצוב עירוני. כמסגרת תיווך בין הפרקטיקה לתיאוריה, המעבדה משמשת כמקום של ייצור והפצת ידע ומקדמת שיתופי פעולה עם רשויות, קהילות וחוקרים בתחום ההתחדשות והעיצוב העירוני. החוקרים במעבדה מגיעים מרקע מגוון, בין היתר מתחומי האדריכלות, משפטים, מדעי החברה, כלכלה ועוד.

כל הפרטים על הגשת המועמדות בקישור: A call for candidates at LCUD