לרגל השקת ספרו של ד”ר רועי קוזלובסקי “האדריכלות של הילדות” יתקיים באוניברסיטה סימפוזיון בנושא “גוף, נפש ומגדר: ילדים והמרחב של מדינת הרווחה”.

החלק הראשון יעסוק ב”מדינת הרווחה האנגלית ומרחבי הנפש של הילדות” וישתתפו בו ד”ר מיכל שפירא, מרצה בכירה, החוג להיסטוריה והתוכנית ללימודי נשים ומגדר שתדון ב”פסיכואנליזה של ילדים, מגדר, ודמוקרטיה: המקרה של מדיניות בתי החולים באנגליה של אחר המלחמה”, ד”ר אנג’לה דוויס, המכון להיסטוריה של הרפואה, אוניברסיטת וורוויק, אנגליה שתדון ב”מאבק ושליטה בגן הילדים, בריטניה 2000-1939″ וד”ר אדר’ רועי קוזלובסקי, בית הספר לאדריכלות ע”ש דוד עזריאלי, אוניברסיטת תל אביב, שידון ב”אזרחות ומשחק: מגרשי משחקים ומדיניות השיקום לאחר המלחמה בבריטניה”.

החלק השני של הסימפוזיון יעסוק ב”היסטוריה ופרקטיקה של מרחבי הילדות בישראל” וישתתפו בו יעל מילוא, דוקטורנטית, הטכניון, מכון טכנולוגי לישראל, שתדון ב”האור שבי: תצוגת הכתה כביטוי לתהליך הסוציאליזציה בילדות”, אדר’ זיו לייבו, מסטרנט, בית הספר לאדריכלות ע”ש דוד עזריאלי, אוניברסיטת תל אביב, שידון ב”כפרי נוער בישראל: אידיאולוגיה ,פדגוגיה , מרחב” ופרופ’ אדר’ זאב דרוקמן, האקדמיה לאמנות בצלאל שישא דברים בנושא “המשמעות היא תמיד מעבר לדבר עצמו”.

הסימפוזיון ייערך ביום ראשון, 1.6, החל  מהשעה 17:30.

הפרטים המלאים בהזמנה לכנס אדרכלות וילדות